Lagu Evo

Lagu yang berjudul nyao pulang ka badan membuat Ratu Sikumbang makin terkenal di Sumatera Barat dan di ranah rantau. Lirik Lagu lirik lagu dan video klip. Mungkin nak dengar lagu lain? Vroom enjin evo berbunyi Satu jam di balai boleh buat kamu sunyi Kalau kau hilang suara aku boleh tolong cari Kalau tak telefon brader satu kampung mari?

Download Lagu Evo Mp3 Gratis Gudang Lagu Online TerbaikAffiliations

Kejut harimau yang sedang tidur Masuk jalan mati susah untuk hidup Korbankan harga diri kerana ego Nanti kena tangkap aha.

Lirik Lagu Minang Ratu Sikumbang - Bugih Lamo - EvoLirik

Jangan kejut harimau yang sedang tidur Salah masuk jalan mati susah untuk hidup Jangan korbankan harga diri kerana ego Salah nanti kena tangkap dengan polis evo Evo evo. Kalau kamu tidak bersalah kenapa tangan bergari huh? Newer Post Older Post Home. No back up one-two saja Polis entry want to jaga Lampu biru buat lu gelabah I can see that your mata rabak. Ke kiri ke kanan Hati-hati bila di jalanan Di sini di sana Cari kawan jangan cari lawan.

EvoLirik - Siapa yang tak kenal dengan penyanyi Ratu Sikumbang khususnya di ranah minang, selain memiliki suara yang elok penyanyi satu ini juga di dukung dengan wajahnya yang cantik. Kan gua dah cakap budak kartel cekap Tabik dari askar, football anthem song polis dan pengakap Main monolpoli korang masih main congkak Lu merangkak kalau nak tengok gua dongak. No back up aku sahaja Polis entry want to jaga Bila lu nampak lampu waja Cuak better run to mama. Kejut harimau yang sedang tidur Masuk jalan mati susah untuk hidup Korbankan harga diri kerana ego Nanti kena tangkap dengan polis evo. Budak-budah gua bawah blok masih ada di ghetto Kereta dah tukar blok boleh cucuk Toretto Dan budak-budak dalam blok-blok ibu pejabat masih bermesyuarat Guna setiap saat.

Lirik Lagu Evo - Joe Flizzow & Sona One

Popular Songs in Netherlands

Setelah itu karir dari penynanyi ini semakin naik di ranah musik minang. Jangan kejut harimau tidur Evo evo Di jalan mati susah hidup Evo evo Jangan kejut harimau tidur Evo evo Di jalan mati susah hidup. Budak Subang semua kenal kapal terbang So fly gari pramugari sorang-sorang No lah Flizzow tidak pernah tipu korang In top form tapi bukan cakap pasal borang.